OBS!!! 31/5-2021

En stor förändring sker måndagen den 31 maj. Vi kommer då att övergå till mobilstyrning för att öppna dörren och tända ljuset i hallen.

Detta innebär följande:

Du öppnar dörren med mobilen under menyn ”Dörr & ljus” på inloggningssidan i mobilappen eller på www.bokatennis.nu/halmstad. OBS !  Utan mobil kommer du inte in i hallen.

1. Du har bokat en tid
Ljuset tänds och släcks automatiskt.

2. Spela utan att ha bokat
Du tänder med mobilen under menyn ”Dörr & ljus”. Då du släcker banan räknar systemet ut kostnaden som dras från ditt spelkonto.

3. Starta före din bokade tid
Tänd med mobilen. Du behöver inte släcka eftersom den bokade tiden tar över och ljuset släcks då den är slut. Du blir debiterad för den extra tid du spelat.

4. Spela efter din bokade tid
Tänd och släck med mobilen.

Vi rekommenderar att du hämtar hem mobilappen BokaTennis som finns både på Google Play och App Store. Om du är osäker på inloggningsuppgifter så ta det säkra före det osäkra och ladda hem nytt lösenord.

Efter den 1 juni går det inte att komma in i hallen med spelnyckel.

Vi gör den här förändringen för att få ett mera driftsäkert system och för att bokningen skall bli enklare för nya intresserade i hallen. I princip går det att registrera sig utanför ytterdörren, sätta in pengar på spelkontot och sätta i gång sitt spel. Inget trassel med leverans av spelnycklar. Det tål dock att upprepas att utan mobil kommer du inte in i hallen.