Vi har bytt inloggningssystem till Playtomic

Posted by on juni 8, 2022 in Blogg | Kommentarer inaktiverade för Vi har bytt inloggningssystem till Playtomic

Vi har bytt inloggningssystem till Playtomic

Välkomstpaket spelare – PLAYTOMIC

När ni har laddat ner appen ifrån AppStore alt. Google Play söker ni upp Halmstad Tennisklubb och klickar på hjärtat (se bild till vänster, exempel på annan klubb) så lägger den sig som er favorit när ni öppnar appen varje gång.

Ni kommer automatiskt in på sidan att boka bana, men ni klickar först till höger om boka på ”start” (se bild till höger) och där hittar ni ”erbjudanden”. Där kan ni ladda ner pengar till er club-wallet, ladda club-wallet med friskvårdspengar (behöver ni kvitto så kan ni bara säga till), eller köpa andra erbjudanden som kommer att läggas upp av klubben där.

När ni har gjort er bokning så kommer ni att få en kod. Denna gäller då för att komma in i hallen och gäller 30 min innan bokningen är. Det tänds automatiskt i hallen 10 minuter innan.

Skulle ni ha problem så finns det en genväg till hjälpcentret i bifogad länk (längst ned i dokumentet)!

Vår kontaktperson för klubben på Playtomic är Helen Johansson och om det skulle vara något så kan ni också maila henne på: helenjohansson@playtomic.io så hjälper hon er!

Anmälan till HTK Retro tennis cup

Posted by on november 29, 2021 in Blogg | Kommentarer inaktiverade för Anmälan till HTK Retro tennis cup

Anmälan till HTK Retro tennis cup

Öppet hus Halmstads tennishall för allmänheten.

2021-12-26

 

Byggnadsföreningen Halmstad Tennishall lämnar över efter 85 år

Posted by on november 27, 2020 in Blogg | Kommentarer inaktiverade för Byggnadsföreningen Halmstad Tennishall lämnar över efter 85 år

Från och med årsskiftet 2020-21 kommer driften av tennishallen att tas över av Halmstad Tennishall AB. Bolaget är ett dotterbolag till Olssons Skog & Fastigheter som har sitt kontor i hallen.

Byggnadsföreningen Halmstad Tennishall har svarat både för nybyggnad och drift av hallen alltsedan starten År 1935. En 85-årig epok är därmed tll ända.

Överlåtelsen av driften kommer inte att medföra några praktiska förändringar. Bokningssystemet är fortsatt detsamma och priserna är oförändrade.